dimecres, 9 de juliol del 2008

Cocktail guanyador del nostre concurs

Yaya Carmela

autor: Alejandro Larrosa

Ingredients

- Taronja natural
- Suc de pinya
- Suc de grosella
- Gel picat

Per la decoració:
- Sucre morè i sucre blanc
- Suc de taronja
- Fruita o paraiguet
- Pell de pera o llimona.
- Menta

Procediment:

Exprimim la taronja.
Barregem amb el suc de pinya.
Es prepara una mica de gel picat per a les copes.
Abans de posar el combinat a la copa s’ha d’adornar (no es necessari fer aquest pas).
Es barreja el cocktail amb la granadina (suc de grosella).
I ja està llest per prendre.

Procediment per a la bona decoració de la copa...( no es necessari si no es vol):

1er : Es posa una mica de sucre moreno i blanc en un plat
2n : Es posa una mica de suc exprimit de taronja a un altre plat
3er: Es col·loca el ( ja sigui un got o una copa) al revés ( es a dir amb la “ boca” cap per avall)
4t: i després es realitza la mateixa acció però amb el sucre ( deixant així la ”boca” del got o la copa amb sucre)
5é : Tot seguit es col·loca el cocktail al got o copa
6é : Es posen unes fulles decoratives de menta
7é : A la canyeta una mica de pell ja sigui de pera o llimona.

llest per prendre!!!

TALLER RÀDIO

TALLER RÀDIO
PER MÉS INFO VINE A L'S+J

FEBRE DIVENDRES NIT

FEBRE DIVENDRES NIT
TU SAPS ELS RISCS QUE TE LA NIT...